TZ Nin
TZ Nin

Kako do nasGrad Nin smjestio se usred plitke pješčane lagune, 17 km sjeverno od regionalnog centra, odlično je povezan sa Zadrom te je lako dostupan dolazite li automobilom, autobusom, avionom, vlakom ili brodom.


TZ Nin Dolazak automobilom

Odlična prometna infrastruktura omogućuje izravnu povezanost sa svim većim gradovima u Hrvatskoj, a preko Zagreba, Rijeke, Splita i Dubrovnika sa svim gradovima u Europi. Put do Nina iz zemalja zapadne Europe uglavnom je sastavljen od vožnje autocestom, stoga ćete na vaše odredište doći brzo i sigurno. U nastavku slijede linkovi koji će vam olakšati kreiranje plana putovanja.


http://www.viamichelin.com/
http://www.hak.hr/
http://www.hac.hr/
TZ Nin
TZ Nin Dolazak autobusom

Zbog blizine regionalnog centra Zadra koji je povezan sa svim većim zapadno-europskim gradovima (Ljubljana, Trst, Beč, Zűrich, München, Rotterdam i dr.) i odlične međugradske povezanosti, odgovarat će vam sve autobusne linije. Nin je sa Zadrom izvrsno povezan te imate autobusne linije gotovo svakih sat vremena. Rezervacije i informacije o kartama možete izvršiti na:


http://www.akz.hr/
http://www.liburnija-zadar.hr/kolodvor/
TZ Nin
TZ Nin Dolazak avionom

Ukoliko se odlučite za brži i lagodniji način putovanja, sletjet ćete u Zadarsku zračnu luku Zemunik, malu, ali modernu zračnu luku koja je povezana s ostalim hrvatskim gradovima i velikim brojem važnih zračnih luka u europskim odredištima, naročito u doba sezone. Za dolazak iz udaljenijih odredišta, koja nisu izravno povezana sa zračnom lukom Zadar, koristite zračnu luku Zagreb koja je umrežena u međunarodni zračni promet i povezana sa svim europskim i svjetskim zračnim lukama. Posebnu pogodnost dolaska omogućuju niskotarifne linije Ryanair, Germanwings, Inter Sky i Axis Airways. Nastavak puta prema Ninu iz zračne luke Zemunik može biti taksijem ili preko Zadra autobusom. Slijedi nekoliko korisnih linkova:


http://www.zadar-airport.hr/
http://www.zagreb-airport.hr/
http://www.croatiaairlines.com/

Većina iznajmljivača privatnog smještaja može vam organizirati transfer iz zračne luke do Nina.
TZ Nin
TZ Nin Dolasci vlakom

Željezničkom linijom Zadar je povezan preko Knina sa Zagrebom i gotovo svim zemljama Europe. Ovaj način putovanja je duži, ali isto tako pruža nezaboravan doživljaj i uživanje u prirodnim ljepotama. Željeznički kolodvor Zadar nalazi se u sklopu autobusnog kolodvora Zadar, stoga ćete lako moći nastaviti vaš put prema Ninu autobusom ili taksijem. Slijede linkovi na kojima ćete moći saznati više informacija:


http://www.hznet.hr/
TZ Nin
TZ Nin Dolazak brodom

Pristanište i turistička luka nalaze se u Zadru. Zadarska luka je brodovima, hidrogliserima, katamaranima i trajektima povezana s većim gradovima duž jadranske obale. Međugradske trajektne veze su: Zadar-Rijeka, Zadar-Dubrovnik, a međunarodna trajektna veza je Zadar-Ancona. Nakon iskrcavanja u Zadru, lokalnim autobusom, automobilom ili taksijem krenite prema starohrvatskom kraljevskom gradu Ninu. Slijede linkovi na kojim ćete moći saznati više:

http://www.jadrolinija.hr/
http://www.miatours.hr/

Bilo koji put kojega odaberete za dolazak u Nin, europsku destinaciju izvrsnosti, prirodne ljepote i raznolikost krajolika Hrvatske, ostavit će vas bez daha!
TZ Nin

Zanimljivosti

TZ Nin

NAJLJEPŠE PLAŽE HRVATSKE - KRALJIČINA PLAŽA

U Ninu se nalaze velike površine pješčanih plaža koje se prostiru na gotovo 8 kilometara. Među njima najljepša i najpoznatija je svakako Kraljičina plaža, za koju se veže i legenda koja kaže da kad bi hrvatski kralj Tomislav dolazio na odmor u Nin, kraljica je obično prilikom boravka u Ninu odlazila na pješčanu plažu u tihoj laguni. Kralj, koji bi se rijetko pridružio, jedan dan je ostao čitavo popodne te rekao: „Ovo mjesto bit će samo tvoje kada dolazimo u Nin, ovo je raj na zemlji i ovo je tvoja plaža.“

Saznaj više...

TZ Nin

 

Say yes

 


Kontakt

Turistička zajednica grada Nina
Trg braće Radića 3
23232 Nin

tel: +385 23 265 247
tel: +385 23 264 280
fax: +385 23 265 247

e-mail: info@nin.hr
Newsletter

Pronađite nas na webu

 

© 2012-2024 TZ Nin | Izjava o kolačićima | Pravila o privatnosti

Izrada web stranica Fer Projekt