TZ Nin
TZ Nin

On-line prijava gostijuUpute za korištenje programa za prijavu i odjavu gostiju putem interneta.

Ulaz na link: www.prijava-gostiju.hr
Sljedeći korak jest upis korisničkog imena i zaporke koji su prethodno dobiveni u TIC-u.
Nakon upisa valja pregledati ispravnost podataka i kliknuti spremi za pohranu podataka ili poništi za odbacivanje unesenih podataka. Kada su podaci spremljeni, automatski se otvara prozor za ispis pa valja izabrati opciju ispis.
Opcija pregled omogućuje provjeru upisanih osoba, od zadnje unesene prijave prema prethodnim te izmjenu ako je nešto krivo upisano.
Ako samo izvršite prijavu dolaska, a niste unijeli datum odlaska, za odjavu gostiju uđite u program prijave gostiju i na izborniku birate opciju pregled, zatim opciju izmijeni zapis te upišete datum odlaska i potvrdite na opciji spremi.
Moguće je poravnati tiskanje potvrda ulijevo (tisak bez pomaka) ili u sredinu stranice (tisak s pomakom), ovisno o papiru na kojem se potvrde izdaju.

Prijava gostiju
Besplatno oglašavanje apartmana
TZ Nin

Zanimljivosti

TZ Nin

NAJLJEPŠE PLAŽE HRVATSKE - KRALJIČINA PLAŽA

U Ninu se nalaze velike površine pješčanih plaža koje se prostiru na gotovo 8 kilometara. Među njima najljepša i najpoznatija je svakako Kraljičina plaža, za koju se veže i legenda koja kaže da kad bi hrvatski kralj Tomislav dolazio na odmor u Nin, kraljica je obično prilikom boravka u Ninu odlazila na pješčanu plažu u tihoj laguni. Kralj, koji bi se rijetko pridružio, jedan dan je ostao čitavo popodne te rekao: „Ovo mjesto bit će samo tvoje kada dolazimo u Nin, ovo je raj na zemlji i ovo je tvoja plaža.“

Saznaj više...

TZ Nin

Kontakt

Turistička zajednica grada Nina
Trg braće Radića 3
23232 Nin

tel: +385 23 265 247
tel: +385 23 264 280
fax: +385 23 265 247

e-mail: info@nin.hr
Newsletter

Pronađite nas na webu

FB   YT   LI

© 2012-2016 TZ Nin

Web design & development by Fer Projekt